Ajutor

Comanda pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse, datorita urmatoarelor avantaje:

 • Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
 • Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostri de vanzari le adauga acestei comenzi.

Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va creati un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Butonul adauga in cosButonul adauga in cos

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Back al browserului, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Lanseaza comanda.


Cand aveti in cos toate produsele pe care doriti sa le cumparati si va decideti sa trimiteti comanda, in Cosul de cumparaturi aveti de ales: modalitatile de livrare si plata, tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare; puteti sa adaugati oricand datele despre firma Dumneavoastra sau alte adrese folosind Contul meu. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Alte solicitari. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Lanseaza comanda.

Cosul de cumparaturiCosul de cumparaturi

IMPORTANT:

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Speed Computers va recomanda realizarea comenzilor online, prin intermediul adreselor de email puse la dispozitia Dumneavoastra la fiecare produs in parte, pentru a putea astfel sa asiguram prelucrarea, urmarirea si livrarea cat mai prompte ale comenzii Dumneavoastra.

Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda :


NUMERE DE TELEFON:

 • Mobil : 0742 222 459

IMPORTANT: Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.


PROGRAM:
 • Magazin Speed Computers & Service: Luni-Vineri: 09:00 - 17:00
 • Comenzi on-line: NON STOP
 • Departament Service - Program preluare produse: Luni-Vineri: 09:00 - 17:00
 • Preluari telefonice: Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

PROGRAM LIVRARI:

 • Magazin Speed Computers & Service: Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
 • Curier Rapid: Luni-Vineri, 10:30 - 19:00 si Sambata, 09:30 - 14:00

IMPORTANT: Pentru livrarile in provincie prin firmele de curierat, se va tine cont si de programul acestora.

Livrarile se fac in termen de 24 - 48 ore, de la data confirmarii comenzii si a disponibilitatii produselor de catre consultantii de vanzari.
Achizitii Corporate

Speed Computers ofera clientilor corporate un departament separat de vanzari format din manageri de cont care va pot oferi conditii speciale: oferte personalizate, termene de plata, suport pentru licitatii si proiecte de investitii.


DATE CONTACT:

 • Mobil : 0742 222 459
 • Email: online@maxspeed.ro
Modalitati de livrare

Livrarea se va face astfel:


 • Livrarea comenzilor care depasesc 1000 RON (inclusiv TVA) si cantaresc maxim 10 kg se face GRATUIT prin FAN COURIER. Pentru coletele care depasesc 10 kg se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/kg. Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra va rugam accesati acest link si introduceti numarul de AWB primit.
 • Pentru livrarile sub valoarea de 1000 RON (inclusiv TVA) ce cantaresc maxim 10 kg costul expeditiei este de 20 RON (inclusiv TVA) si se face prin intermediul FAN COURIER. Pentru coletele care depasesc 10 kg se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/kg. Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra va rugam accesati acest link si introduceti numarul de AWB primit.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si chitanta). Curierii Speed Computers sau reprezentantii firmei de curierat rapid cu care colaboram NU au dreptul de a va solicita nici o alta suma in afara celei inscrise in documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB)

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Va rugam sa verificati produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Speed Computers livreaza prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Speed Computers nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului. Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra accesati acest link si introduceti codul AWB-ului dumneavoastra.

Deschidere colet la livrare

Fiindca INCREDEREA este una din valorile Speed Computers inca de la infiintarea magazinului si pentru a inlatura una din principalele temeri ale comertului online, va oferim posibilitatea de a plati comanda dumneavoastra dupa deschiderea coletului si dupa ce v-ati asigurat ca produsele sunt in stare perfecta si sunt exact cele comandate.

Deschiderea coletului la livrare este valabila atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice care au achizitionat produse de pe https://www.maxspeed.ro/ si ofera posibilitatea de a verifica daca acestea se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic) si corespund cu ceeea ce ati comandat, dar nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsele.

Cum functioneaza?

 • Atunci cand comanda ajunge la client, acesta poate solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.
 • Pentru comenzile ce contin mai multe produse la care in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare clientul constata ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decide refuzarea acestuia, returul se va face pentru intreaga comanda, implicit a tuturor produselor livrate.
 • Pentru comenzile cu plata ramburs, solicitarea pentru deschiderea coletului se poate efectua inainte de a achita comanda sau dupa achitarea comenzii, doar in prezenta curierului.

Cum refuzati produsul/produsele?

 • Este foarte simplu: daca in urma deschiderii coletului clientul constata ca produsul comandat nu se afla in stare perfecta de livrare si prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, acesta poate refuza comanda.

Cum primiti banii inapoi?

 • Daca comanda a fost achitata online iar in urma deschiderii coletului clientul decide returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul acestuia in cel mai scurt timp.
 • In cazul returnarii produsului/produselor, toate taxele legate de transport vor fi suportate de catre Speed Computers.
Modalitati de plata

Speed Computers va ofera mai multe modalitati de plata:

 • Plata cu numerar la sediul nostru;
 • Plata cu card bancar la sediul nostru (POS);
 • Plata ramburs (numerar la curier) - achitarea comenzii in momentul livrarii.
Taxa verde

In conformitate cu prevederile legale (Directiva europeana EC/96/2002 si HG 448/2005), la vanzarea produselor electronice, electrocasnice si IT, magazinul nostru are obligatia de a incasa si varsa mai departe, catre asociatiile specializate ECO TIC (organizatia colectiva de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) din domeniul IT&C si al electronicelor de consum) si RoREC (Asociatia Romana pentru Reciclare) taxa verde.

AICI puteti accesa tabelul cu valorile timbrului verde aplicat echipamentelor IT&C, electrocasnicelor si electronicelor colectat de ECO TIC si Asociatia Romana pentru Reciclare RoREC.

Precomanda

Cum functioneaza?

 • Selectati produsul dorit.
 • Comandati, apasand pe butonul "Precomanda".
 • Trimiteti comanda.
 • Veti fi adaugat automat pe lista de asteptare, iar atunci cand produsul va intra in stoc, acesta va ajunge cu prioritate la dumneavoastra.

IMPORTANT: Din motive independente de magazinul Speed Computers, preturile si termenle de livrare pentru produsele la precomanda afisate pe site au caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara instiintare prealabila.

Disponibilitati produse

Stiind cat de important este pentru dumneavoastra sa cunoasteti exact disponibilitatea produselor dorite, Speed Computers poate afisa la fiecare produs urmatoarele 4 stari de stoc:

In stoc Showroom

Produsul se afla in stocul fizic al showroom-ului si poate fi ridicat oricand in timpul orelor de program sau poate fi livrat oriunde in tara in aproximativ 2 zile de la comanda (in zilele lucratoare). Pentru a evita epuizarea stocului inainte de a ajunge la showroom, va rugam sa lansati online sau telefonic o comanda prealabila pentru a rezerva produsul.

In stoc depozit central

Acest produs se afla in stocul depozitului central si poate fi ridicat sau livrat in aproximativ 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru a evita epuizarea stocului inainte de a ajunge la sediul nostru, va rugam lansati o comanda prealabila pentru a rezerva produsul.

In stoc furnizor

Acest produs se afla in stocul furnizorilor Speed Computers, iar termenele de livrare se vor comunica dupa plasarea comenzii de catre un consilier de vanzari. Desi informatiile de stoc sunt preluate si procesate de la furnizori la fiecare 30 de minute, exista o marja de eroare de maxim 1% ca acest stoc sa se fi epuizat deja. Va sugeram sa lansati mai repede comanda pentru a va rezerva produsul.

Intreaba stoc

Produsul nu se afla momentan in stocul magazinului, dar el poate fi intr-o cantitate mica sau in curs de aprovizionare la furnizorii Speed Computers. Daca lansati o comanda, consilierul de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si va va comunica daca produsul este disponibil sau daca exista un termenul de livrare al acestuia. Pretul produsului este estimativ si poate suferi modificari minore in momentul in care va deveni disponibil in stocul furnizorilor. In majoritatea cazurilor pretul final de vanzare va fi cel din ziua lansarii comenzii, exista o marja de modificare de doar 3%.

Stoc Zero

Acest produs nu este momentan in stocul Speed Computers sau al furnizorilor nostri si nu putem preciza cand si daca va mai fi aprovizionat. Totusi produsul apare listat pe site deoarece acesta inca mai exista in ofertele furnizorilor Speed Computers, dar nici acestia nu au un termen exact de aprovizionare. Puteti sa lansa o comanda , iar consilierii nostri vor incerca sa gaseasca un termen de aprovizionare sau va vor recomanda un produs similar care este in stoc.

Transport gratuit

Transport gratuit pentru clientii Speed Computers

Stim cat de important este sa primiti produsul dorit intr-un timp cat mai scurt si cu costuri cat mai mici. Speed Computers va asigura transport gratuit in urmatoartele conditii:

 • Pentru comenzile care depasesc 1000 RON (inclusiv TVA) si cantaresc maxim 10 kg, prin Fan Courier. Va rugam sa verificati produsele primite si sa va asigurati ca acestea se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic) si corespund cu ceeea ce ati comandat.
Deschidere colet la livrare

Fiindca INCREDEREA este una din valorile Speed Computers inca de la infiintarea magazinului si pentru a inlatura una din principalele temeri ale comertului online, va oferim posibilitatea de a plati comanda dumneavoastra dupa deschiderea coletului si dupa ce v-ati asigurat ca produsele sunt in stare perfecta si sunt exact cele comandate.

Deschiderea coletului la livrare este valabila atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice care au achizitionat produse de pe https://www.maxspeed.ro/ si ofera posibilitatea de a verifica daca acestea se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic) si corespund cu ceeea ce ati comandat, dar nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsele.

Cum functioneaza?

 • Atunci cand comanda ajunge la client, acesta poate solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.
 • Pentru comenzile ce contin mai multe produse la care in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare clientul constata ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decide refuzarea acestuia, returul se va face pentru intreaga comanda, implicit a tuturor produselor livrate.
 • Pentru comenzile cu plata ramburs, solicitarea pentru deschiderea coletului se poate efectua inainte de a achita comanda sau dupa achitarea comenzii, doar in prezenta curierului.

Cum refuzati produsul/produsele?

 • Este foarte simplu: daca in urma deschiderii coletului clientul constata ca produsul comandat nu se afla in stare perfecta de livrare si prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, acesta poate refuza comanda.
Returnare produse

INCREDEREA este unul din principiile noastre, de aceea ne-am gandit ca daca nu sunteti multumit de produsul pe care l-ati cumparat sau daca acesta nu se potriveste necesitatilor dumneavoastra, puteti sa il returnati in termen de 30 zile calendaristice din momentul achizitiei.

Serviciul "Drept de retur in 30 de zile" nu afecteaza in niciun fel drepturile legale prevazute de retur in 14 zile, valabile in cazul comertului la distanta, prevazute de O.U.G. 34/2014: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Conditii generale de retur:

Puteti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care v-au fost livrate de curier sau din momentul ridicarii de la magazin, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ridicarii produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Daca produsele pe care vi le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile. Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mai curand posibil de la data denuntarii, prin transfer bancar.

Nu vom ridica colete expediate pe alta adresa si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Nu primim la retur produse neambalate. Coletele ce nu au in mod vizibil notificarea ce contine numarul de autorizare a returnarii nu vor fi primite si vor fi refuzate.

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii). Orice inadvertenta intre starea declarata de dumneavoastra la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru specializat. In acest caz veti fi notificat in cel mai scurt timp dupa receptia, procesarea si determinarea gradului de uzura a produselor si veti putea alege daca primiti inapoi pe cheltuiala dumneavoastra produsele neconforme sau daca acceptati aducerea acestor produse la starea initiala.

Pot fi percepute taxe suplimentare in cazul returnarii produselor folosite, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia din momentul completarii formularului de returnare, pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.

Certificatele de garantie pot fi emise de SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL sau de producator/importator. In cazul in care sunt emise de catre producator/importator clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat).

Vom detalia mai jos procedurile si conditiile pe care trebuie sa le respecte clientii nostri in cazul aparitiei unor probleme de garantie in vederea rezolvarii cat mai rapide:

 • 1. Verificati daca certificatul de garantie este emis de SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL, sau de catre producatorul/ importatorul autorizat.
 • 3. In cazul in care certificatul de garantie este emis de producator/importator, trebuie sa apelati la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat). Va recomandam sa folositi informatiile gasite pe certificatul de garantie emis de producator/importator deoarece beneficiati in cele mai multe cazuri de servicii suplimentare oferite de acestia cum ar fi Garantia Pick-up and Return, service in 24 de ore sau call-center dedicat.

Produsele ce urmeaza a fi reparate sau inlocuite nu vor fi primite de catre serviciul nostru specializat decat corect ambalate in colete. Nu primim in garantie produse neambalate. Cele 15 zile in care vom solutiona problema neconformitatii produsului decurg din momentul in care produsul defect ajunge in posesia serviciului nostru specializat.

Dupa readucerea produsului in stare de functionare, aveti posibilitatea de a ridica produsul direct din centrul nostru de service sau sa solicitati expedierea sa prin curier. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service (receptia coletului conform indicatiilor de mai sus), pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre client.

In cazul solicitarilor nejustificate, se percepe o taxa de constatare in valoare de 40 RON , precum si plata transportului dus-intors.

Societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele software comandate si desigilate aflate in coletul cu produse trimise spre aducere la conformitate. Nu vom restitui contravaloarea acestor produse software.

Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori alte programe decat cele originale cu licenta. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Ne rezervam dreptul de a refuza preluarea unui produs in service daca nu se poate face dovada ca programele instalate sunt licentiate.

Produsele neridicate din unitatea de service in termen de 60 de zile de la solutionare vor fi declarate abandonate si vor intra in posesia SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL

Daca produsul defect are un certificat de garantie emis de catre importator/producator, se supune procedurilor de lucru aflate pe acel certificat si se repara sau inlocuieste numai in retelele de service aflate pe acesta.

Atentie: Aceste produse nu pot fi aduse sau trimise in service-ul SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL, ci se predau numai retelelor autorizate de producator/importator. Aceste certificate de garantie sunt predate in original la achizitia produselor. Pierderea acestora atrage dupa sine si pierderea garantiei.

Garantie producator

Pentru producatorii de mai jos va rugam sa apelati la service-urile autorizate corespunzatoare. Nu este necesar decat decat sa prezentati factura de achizitie si serialul vizibil pe produs. Atentie: Deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei cu serialul produsului duce la pierderea garantiei. IMPORTANT: NU SE ACCEPTA PRODUSUL IN NICI UN SERVICE FARA SERIAL

MarcaCategoriiServiceContactAlte informatii
Pixeli morti

Standardul ISO 2007 (13406-2)

Pixelii defecti sunt cea mai des intalnita problema in cazul monitoarelor sau televizoarelor de tipul LCD. Defectiunile pixelilor se clasifica in doua criterii: sunt pixeli care par iluminati intr-o anumita culoare (sunt doar galbeni, rosii sau albastri) sau pixelii care nu sunt deloc iluminati si apar pe ecran ca un punct negru.

Conventia producatorilor prevede: un monitor sau televizor face obiectul garantiei in momentul in care numarul de pixeli defecti in functie de rezolutia fiecarui ecran, depaseste un anumit barem; producatorii pot sa ofere schimbarea produsului si la aparitia primului pixel defect (ramanand la alegerea fiecarui producator in parte, acestia neavand dreptul sa depaseasca standardul ISO).

Standardul ISO: 13406-2 :

•Tabelul de mai jos prezinta numarul de pixeli defecti acceptati per un milion de pixeli:

Rezolutie nativa

Numar de pixeli

Numar de milioane de pixeli

Defecte acceptate

1024 x 768

786,432

0.8

2

1280 x 1024

1,310,720

1.3

3

1600 x 1200

1,920,200

1.9

4

2048 x 1536

3,145,728

3.1

6

•Tabelul de mai jos prezinta numarul de sub-pixeli acceptiati per un milion de pixeli:

Rezolutie nativa

Numar de pixeli

Numar de milioane de pixeli

Defecte acceptate

1024 x 768

786,432

0.8

4

1280 x 1024

1,310,720

1.3

7

1600 x 1200

1,920,200

1.9

10

2048 x 1536

3,145,728

3.1

16

Politica de confidentialitate

Compania care administreaza site-ul https://www.maxspeed.ro/, denumit in continuare Speed Computers, este SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL, numita in continuare SPEED COMPUTERS & SERVICE.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Speed Computers sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Accesarea Speed Computers implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia).Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a O.U.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. Dreptul de a cere SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 2. Dreptul de a cere SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. Dreptul de a cere SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 4. Dreptul de a cere SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
 5. Dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Speed Computers, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Speed Computers si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Termeni de utilizare

Compania care administreaza site-ul https://www.maxspeed.ro/, denumit in continuare Speed Computers, este SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL, numita in continuare SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J33/309/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare: 18418660.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului Speed Computers - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Speed Computers si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Speed Computers, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 299 RON (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un pret mai mic decat de aceasta suma, in cuantum de 19 RON. Si in cazul comenzilor livrate in provincie, pe langa tariful perceput de SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul Speed Computers pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Speed Computers este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Speed Computers.


SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Speed Computers. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris SPEED COMPUTERS & SERVICE SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Pentru orice astfel de cerere/notificare trebuie sa completati formularul prezent la urmatoarea adresa https://www.maxspeed.ro//cont/formular-rma/. Atentie, link-ul catre formular este accesibil numai dupa ce va logati in contul de client Speed Computers. Formularul si istoricul de RMA pot fi accesate in sectiunea "Contul meu" folosind meniul din stanga.

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Speed Computers sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Politica cookie

Site-ul Speed Computers foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Ce este un cookie?

Un cookie este un fragment mic de text creat in browser de site-ul web pe care il accesati. Cu ajutorul acestuia, site-ul web retine informatii despre vizita dumneavoastra, de exemplu, produsele preferate si alte setari. Astfel, urmatoarea dumneavoastra accesare poate fi mai simpla, iar site-ul va poate fi mai util. Cookie-urile au un rol important. Fara ele, utilizarea internetului ar fi o experienta mult mai frustranta.

Utilizam cookie-uri in numeroase scopuri. De exemplu, le utilizam pentru a retine preferintele de navigare, pentru ca produsele care va sunt afisate sa fie mai relevante, pentru a numara utilizatorii care acceseaza o pagina, pentru a va ajuta sa va inregistrati pentru serviciile noastre si pentru a va proteja datele.

Dintre cookie-urile mentionate mai jos, unele sau toate pot fi stocate in browserul dvs. Puteti sa vizualizati si sa gestionati cookie-urile in browser (desi este posibil ca browserele pentru gadgeturi mobile sa nu ofere aceasta optiune).

Categoria de utilizare

Exemplu

Preferinte

Aceste cookie-uri permit ca site-ul nostru sa retina informatii care schimba comportamentul sau aspectul site-ului, cum ar fi produsele dumneavoastra preferate sau regiunea in care va aflati. De exemplu, memorand produsele dumneavoastra preferate, Speed Computers va poate furniza recomandari personalizate pe gustul dumneavoastra. Aceste cookie-uri va pot ajuta, de asemenea, la modificarea dimensiunii textului, a fontului ai a altor parti ale paginilor web pe care le puteti personaliza.

Pierderea informatiilor stocate intr-un cookie pentru preferinte poate reduce functionalitatea experientei de utilizare a site-ului web, insa nu ar trebui sa impiedice functionarea acestuia.

Securitate

Utilizam cookie-urile pentru securitate pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasa a datelor de conectare si pentru a proteja datele utilizatorilor impotriva accesarii neautorizate. Atunci cand va inregistrati pe Speed Computers, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu.

De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat "pastreaza-ma inregistrat", acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

Procese

Cookie-urile pentru procese ajuta site-ul web sa functioneze si sa ofere serviciile asteptate de vizitator. De exemplu, navigarea sau accesarea zonelor securizate ale Speed Computers. Fara aceste cookie-uri, site-ul web nu poate functiona corect.

Publicitate

Utilizam cookie-urile pentru ca publicitatea sa devina mai atractiva pentru utilizatori si mai profitabila pentru editori si advertiseri. Printre rolurile frecvente ale cookie-urilor se numara: selectarea anunturilor in functie de relevanta pentru utilizator, imbunatatirea raportarii cu privire la performanta campaniei si evitarea afisarii unor anunturi pe care utilizatorul le-a vazut deja.

Setarea sesiunii

Site-urile web colecteaza adesea informatii despre modul in care interactioneaza utilizatorii cu acestea. Informatiile pot include paginile accesate cel mai frecvent de utilizatori si daca utilizatorii primesc mesaje de eroare de la anumite pagini. Utilizam aceste asa-numite "cookie-uri pentru starea sesiunii" pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si experienta de navigare a utilizatorilor. Blocarea sau stergerea acestor cookie-uri nu va face site-ul inutilizabil.

Aceste cookie-uri pot fi utilizate si pentru a evalua in mod anonim eficienta anunturilor PPC (cu plata pe clic) si a celor afiliate.

De exemplu, utilizam un cookie numit "recently_watched_video_id_list" pentru ca YouTube sa poate inregistra videoclipurile urmarite cel mai recent intr-un anumit browser.

Gestionarea cookie-urilor in browser

Unii utilizatori prefera sa nu permita cookie-urile. De aceea, majoritatea browserelor va ofera posibilitatea de a gestiona cookie-urile conform preferintelor dvs.

In unele browsere, puteti configura reguli pentru a gestiona cookie-urile individual pentru fiecare site. Astfel, beneficiati de un control mai detaliat asupra confidentialitatii. Aceasta inseamna ca puteti respinge cookie-urile de pe toate site-urile, cu exceptia celor in care aveti incredere.

In browsere exista o optiune cu care puteti sa stergeti datele de navigare. Puteti utiliza aceasta optiune pentru a sterge cookie-urile si alte date legate de site-uri si pluginuri, inclusiv datele stocate pe dispozitivul dvs. de Adobe Flash Player (cunoscute si sub numele de cookie-uri Flash). Consultati instructiunile pentru gestionarea cookie-urilor in browser-ul folosit. Unele browsere au si modul de utilizare incognito. Puteti naviga in modul incognito cand nu doriti ca accesarile de site-uri web sau descarcarile sa fie inregistrate in istoricul navigarii si al descarcarilor. Cookie-urile create in modul incognito sunt sterse dupa ce inchideti toate ferestrele incognito.

Gasiti mai jos cateva link-uri utile despre cum puteti seta cele cunoscute browsere: